Σελιδοδείκτες για την… καραντίνα!

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα εκείνη που μας είπαν οτι τα σχολεία θα κλείσουν προληπτικά για 15 ημέρες. Ποιος περίμενε όλο αυτό που θα ακολουθούσε; Μάλλον κανείς… Η φετινή σχολική χρονιά θα έλεγα μάλιστα οτι είναι ακόμα πιο παράξενη από την περσινή, αφού βρισκόμαστε διαρκώς σε μια διαδικασία άνοιξε-κλείσε και ομολογουμένως οι αντοχές όλων έχουν αρχίσει να εξαντλούνται.

Στο νομό μας, λοιπόν, κάνουμε πάλι τηλεκπαίδευση εδώ και μια εβδομάδα. Τα πράγματα κυλούν σχετικά καλά -δεδομένων των συνθηκών- αλλά το κλείσιμο μας έπιασε απροετοίμαστους. Έτσι, τα παιδιά είχαν αφήσει στο σχολείο και κάποια πράγματά τους και εγώ δεν είχα προλάβει να τους δώσω τα επόμενα τεύχη βιβλίων σε κάποια μαθήματα. Έπρεπε, λοιπόν, κάπως να οργανωθεί όλο αυτό ώστε να τους τα στείλω με τρόπο ασφαλή κι ευτυχώς τα καταφέραμε. Ήθελα όμως μέσα στο πακετάκι να βάλω και κάτι πιο προσωπικό, έτσι για να μας ανεβάσω όλους λιγάκι τη διάθεση.

Γι’ αυτό έφτιαξα… σελιδοδείκτες!

Έγραψα όμορφα μηνύματα στον καθένα με ευχές για καλή αντάμωση και με μια νότα αισιοξίας, τους πλαστικοποίησα και τους έβαλα μαζί με τα βιβλία τους.

Σελιδοδείκτες εκτυπωσιμοι

Σκέφτηκα οτι ίσως τους θέλετε κι εσείς, γι’ αυτό τους μοιράζομαι μαζί σας σε αυτό το δωρεάν αρχείο, έτοιμο να το αποθηκεύσετε και να το εκτυπώσετε.

Ελπίζω να σας αρέσουν!

Καλή δύναμη σε όλους 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *