Λιγα λογια για μενα

Καλώς ήρθατε στο blog μου!

Είμαι η Αθηνά και, ανάμεσα στους πολλούς τίτλους που με προσδιορίζουν, είμαι και εκπαιδευτικός. Ασχολούμαι με το blogging εδώ και δέκα περίπου χρόνια και ανέκαθεν μου άρεσε να μοιράζομαι όσα δημιουργώ και ο,τι με εμπνέει.

Ακούγεται κλισέ, το ξέρω, αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω δασκάλα. Ήταν πάντα το όνειρο της ζωής μου και ο μεγάλος μου στόχος, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια που έχω επιτέλους τη δυνατότητα να εξασκήσω το επάγγελμα που σπούδασα νιώθω ευλογημένη.

Αυτή η γωνιά του διαδικτύου έχει το ρόλο ενός προσωπικού ημερολογίου και ταυτόχρονα δημιουργήθηκε ως ένας τρόπος να προσφέρω κι εγώ στην εκπαιδευτική κοινότητα που τόσο με έχει βοηθήσει στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου ζωής. Ο,τι μπορώ να μοιραστώ, θα ανεβαίνει εντελώς δωρεάν για προσωπική χρήση και μπορείτε να το αξιοποιήσετε στις τάξεις σας – φυσικές και ψηφιακές.

Επειδή όμως είμαι και πολυπράγμων, θα δείτε οτι το blog μου δεν είναι ένα αμιγώς “δασκαλίστικο”blog. Εδώ θα βρείτε από δωρεάν υλικό, δραστηριότητες και βιβλιο-προτάσεις, μέχρι συνταγές και tutorials ραπτικής, που είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη. Γενικώς, οτιδήποτε με γεμίζει χαρά θα έχει μια θέση στο ηλεκτρονικό μου σπίτι.

Εύχομαι να βρίσκετε τις προτάσεις μου ενδιαφέρουσες και θα χαρώ να διαβάζω τα σχόλιά σας και τη γνώμη σας.

Μπορείτε επίσης να με ακολουθήσετε και στο Instagram ή να κάνετε like στη σελίδα μου στο Facebook για να μη χάνετε ο,τι καινούριο ανεβάζω.

Καλώς ορίσατε!